Introduktionskurs i parterapi

Tvådagars introduktionskurs i parterapi!

Dagarna kommer ge en introduktion till traditionell beteendeterapi (TBCT) för par såväl som Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT). Båda inriktningarna har visat sig ha goda resultat över tid. Kursen kommer också presentera forskning om vad som får långa relationer att fungera och hur denna kunskap kan integreras i parterapi. Deltagarna kommer att få bekanta sig med både acceptansstrategier och beteendefokuserade strategier och kommer att få såväl teoretisk förankring som praktisk tillämpad kunskap. Stort fokus kommer att ligga på praktisk tillämpad kunskap.

Målgrupp: Kursen riktar sig till dig som redan arbetar med par och vill utveckla ditt arbete och till dig som är intresserad av parterapi och vill arbeta med det framöver. Kursen kommer att utgå från kognitiv beteendeterapi och lämpar sig bäst till dig som har förkunskaper i kognitiv beteendeterapi.

Utbildare: Utbildare är Cecilia Fyring och Sara Isling. Både är legitimerade psykologer och psykoterapeuter med inriktning mot kognitiv beteendeterapi med lång erfarenhet av att arbeta med par. Sara och Cecilia är vana föreläsare och utbildar regelbundet i parterapi bland annat på psykologprogrammet på Karolinska Institutet.

Ort och datum: kontakta oss för nästa kurstillfälle

Lästips:

”Par i beteendeterapi: förhållningssätt och metoder”, Liv Svirsky & Therese Anderbro

”7 gyllene regler för en lycklig kärleksrelation”, John Gottman

Pris:Priset för tvådagarsutbildningen är 5 200 kronor + moms.
För dig som studerar till psykolog eller psykoterapeut med inriktning mot kognitiv beteendeterapi erbjuds ett rabatterat pris 4 900 kronor + moms. För- och eftermiddagskaffe ingår.

Kurslitteraturen ingår inte i deltagaravgiften.


Anmälan:
Anmäl dig med detta formulär!. Sista anmälningsdag 1 juni. Anmälan är bindande. Utbildningen kan komma att ställas in vid för få anmälningar.

Sagt av tidigare kursdeltagare:

”Ni har en bra blandning av det praktiska och det teoretiska”

”Mycket pedagogiskt och relevant upplägg och innehåll”

”Bästa utbildningen jag varit på och de bästa utbildarna jag stött på. Stort engagemang”