Utbildning i parterapi

Nu har vi satt datumen för årets öppna utbildning i parterapi. Den 30-31 augusti 2018 kommer den gå av stapeln i Stockholm. Vi lovar en bra blandning mellan teori, övningar och praktiska verktyg för er som arbetar med par.

Motiverande samtal i Norrköping

Nu har vi hållit utbildningen för den här omgången i motiverande samtal för Norrköpings kommun. Så här tyckte några av våra deltagare:

“Bra blandning på övningar, videos, diskussioner och information. Ni är förtroendeingivande och mycket kompetenta. Jag har fått många verktyg och tankesätt med mig”

“Ni har stor förmåga att på ett enkelt sätt inspirera. Bra dialog er emellan. Gör det roligt att lyssna. Ni kompletterar verkligen varandra”

Ny adress

Sara kommer under hösten 2017 ha sin mottagning på Humlegårdsgatan 5 i Stockholm och Cecilia kommer att tillbringa hösten i Palo Alto, Kalifornien.

Parterapi

Vi gav i juni 2017 en tvådagarsutbildning i parterapi och en ny utbildning planeras till våren 2018. Så här tyckte våra deltagare:

“Jag känner mig ännu mer motiverad och stärkt att arbeta med par”

“Bra balans, fylligt och informativt”

“Tack för trevliga, humoristiska kursledare och trevlig stämning”

Parterapi

Nu föreläser vi återigen om IBCT (integrative behavioural couples therapy) för psykologstudenter på Karolinska Institutet. IBCT är en vetenskapligt utprövad metod med fokus på acceptans som utvecklades av Christensen och Jacobson.

Motiverande samtal i Norrköping

Under hösten 2016 och våren 2017 fortsätter vi utbilda Norrköpings kommun i motiverande samtal. Med kunskap i motiverande samtal kan personal i socialtjänst, socialpsykiatri och andra kommunala verksamheter hjälpa människor att förbättra sin livssituation.