Utbildning

Parterapi

Ny tvådagars introduktionskurs i parterapi den 30-31 augusti 2018! Kursen kommer att utgå från traditionell beteendeterapi (TBCT) för par såväl som Integrative Behavioral Couple Therapy (IBCT) och Gottmans teorier om faktorer som bidrar till hållbara relationer. Lär mer och anmäl er här!

SÅ HÄR TYCKTE NÅGRA AV VÅRA DELTAGARE FRÅN SENASTE KURSEN:

“Bra med många konkreta exempel samt verktyg i form av övningar att jobba med”

“Bra introduktion, bra att ni var så frikostiga med egna exempel”

“Trevliga, engagerade, lyhörda föreläsare”

Skräddarsydda utbildningar

Vi erbjuder skräddarsydda utbildningar i behandlingsmetoder utifrån KBT, inlärningsteori, samtalsmetod och motiverande samtal till personalgrupper och studenter. Vi har mångårig erfarenhet av att planera och hålla utbildningar: såväl kortare endagarsutbildningar som längre. Vi har föreläst på psykologprogrammet på Karolinska Institutet, vid Stockholms universitet och på Umeå universitet, samt genomfört flera specialistutbildningar för psykologer och ST-läkare.

Så här tyckte några av våra deltagare:

“Jag tycker att det var jättebra att kursen innehöll så mycket övningar och exempel. Bra balans mellan teori och färdighetsträning.”

“Jag har blivit en bättre lyssnare. Reflekterar mer. Har lärt mig mer om att stärka individens motivation och en ökad tilltro till individens egen förmåga till förändring.

“Mycket bra kurs som tydliggjorde essensen med MI. Grundlig teoretisk genomgång kombinerat med praktiska övningar. Mycket bra att kunna få feedback på inspelade samtal.”

“Antagligen bästa utbildningen jag fått gå som offentligt anställd. Tydlig, bra upplagt, noll flumfaktor, trevliga och proffsiga kursledare.”